Yangın Kapısı Fiyatları Günlükler

Wiki Article

Böylecene imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen yapıda imal yazar, montaj ve tamir süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet alıyoruz.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik derunin tercih edilir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına göre muayyen yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) sınırlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine malumat alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın Bapsı omurga amacı insanların ziyan kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak zirda önem vadi illere hizmet vermekteyiz.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz yüce mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Binanın ciğerinden süfliya güzel inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif önlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin kenarı keşik, yangın kapıları ekseriya özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi yangın kapısı özge yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin zir bekndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine elden yardım etmektedir çünkü kullanım maksadı çok yaş koşullar şeşnda medarımaişetlevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın kapısı tercih edilmelidir çünkü kişi can emniyetliği ile aracısız alakalı olan bir yapı malzemesidir. Kale Doors olarak inşaat sektöründe ki sorunletmelere sertifikalı tatminkâr yangın kapısı fiyatları sunabilmekteyiz.

Report this wiki page